Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Snobrød med 02 IPA maskmel

Snobrød med 02 IPA maskmel

Niveau: Mellem
Forberedelsestid: 2 timer
Mængde: 6-8 stk

Ingredienser

50 g gær

4 dl vand, lunken

1 tsk salt

100 g 02 IPA maskmel

400 g hvedemel

3 spsk olivenolie

Sådan gør du

  1. Opløs gæret i vandet. Tilsæt salt og 02 IPA maskmel og bland godt.
  2. Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen, indtil den bliver glat, blød og elastisk (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine).
  3. Smør en skål med lidt olivenolie og lad dejen hæve i cirka en time. Alternativt kan du koldhæve dejen (brug da halvdelen af gæret) i køleskabet natten over.
  4. Når dejen er hævet, æltes den igen og deles i 6-8 stykker.
  5. Rul hvert stykke til lange strimler, klar til at blive snoet rundt om snobrødspinden - nu er de klar til at blive bagt over bålet.
  6. Når dejen ikke klistrer til pinden længere er de færdigbagte og klar til at spises.

Har du ikke mulighed for at lave et bål, kan du også sno en strimmel og komme dem i ovnen på et stykke bagepapir.

Næringsindhold

Energi, KJ 1069
Energi, kcal 256
Fedt, g 8,1
- heraf mættede fedtsyrer, g 3,0
Kulhydrat, g 34,5
- heraf sukkerarter, g 2,8
Kostfibre, g 6,5
Protein, g 8,0
Salt, g 0,6

Opskrifter

Bliv inspireret af vores opskrifter og boost aromaen og ernæringen af dit bagværk med maskmel.

Pandekager med 01 Pilsner maskmel
01 Pilsner Maskmel

Pandekager med 01 Pilsner maskmel

Sigt melet i en skål og tilsæt sukker og salt. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk dejen godt. Tilsæt æggene og pisk godt. Varm en lille eller mellemstor pande over høj varme. Når panden er varm,...

Explore Recipe
Snobrød med 02 IPA maskmel
02 IPA Maskmel

Snobrød med 02 IPA maskmel

Opløs gæret i vandet. Tilsæt salt og 02 IPA maskmel og bland godt. Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen, indtil den bliver glat, blød og elastisk (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine). S...

Explore Recipe
Brownie med 03 Stout maskmel
03 Stout Maskmel

Brownie med 03 Stout maskmel

Smelt chokolade og smør over vandbad og sæt til side. Brug en elektrisk mixer til at piske æg og sukker sammen, indtil de danner en luftig blanding. Bland smeltet chokolade og smør med de piskede ...

Explore Recipe