Snobrød med 02 IPA maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Opløs gæret i vandet. Tilsæt salt og 02 IPA maskmel og bland godt.
- Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen, indtil den bliver glat, blød og elastisk (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine).
- Smør en skål med lidt olivenolie og lad dejen hæve i cirka en time. Alternativt kan du koldhæve dejen (brug da halvdelen af gæret) i køleskabet natten over.
- Når dejen er hævet, æltes den igen og deles i 6-8 stykker.
- Rul hvert stykke til lange strimler, klar til at blive snoet rundt om snobrødspinden - nu er de klar til at blive bagt over bålet.
- Når dejen ikke klistrer til pinden længere er de færdigbagte og klar til at spises.
Har du ikke mulighed for at lave et bål, kan du også sno en strimmel og komme dem i ovnen på et stykke bagepapir.
Næringsindhold
Energi, KJ 1069Energi, kcal 256
Fedt, g 8,1
- heraf mættede fedtsyrer, g 3,0
Kulhydrat, g 34,5
- heraf sukkerarter, g 2,8
Kostfibre, g 6,5
Protein, g 8,0
Salt, g 0,6