Brownie med 03 Stout maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Smelt chokolade og smør over vandbad og sæt til side.
- Brug en elektrisk mixer til at piske æg og sukker sammen, indtil de danner en luftig blanding.
- Bland smeltet chokolade og smør med de piskede æg og sukker.
- Bland 03 Stout maskmel, vaniljesukker, salt og bagepulver i en separat skål.
- Vend melblandingen i og til sidst de hakkede valnødder
- Fordel kagedejen i en bageform ca. 25 cm x 35 cm i størrelse. Kagens højde skal være ca. 3 cm, da den ikke hæver markant under bagning.
- Forvarm ovnen til 180°C ( varmluft )og bag i ca. 35 - 40 minutter, indtil toppen er tør og næsten fast, når den røres forsigtigt. Du kan teste, om det gøres ved at indsætte en gaffel i kagen i ovnen. Når gaffelen kommer ren ud, er kagen klar.
- Lad brownien køle af i 15 - 20 minutter, før du skærer den i små firkanter (ca. 2,5 x 2,5 cm).
- Trim først kanterne af, og derefter skal du have omkring 25 stykker pr. kage.
TIP
Du kan bruge mørkere chokolade eller blande forskellige typer chokolade. Du kan tilføje mini-marshmallows, mini-karameller, mini-butterscotch og bruge dine yndlingsnødder.
Næringsindhold
Energi, KJ 1.577Energi, kcal 377
Fedt, g 14,5
- heraf mættede fedtsyrer, g 5,1
Kulhydrat, g 50,6
- heraf sukkerarter, g 47,0
Kostfibre, g 6,4
Protein, g 7,6
Salt, g 0,5