Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Presse

Find artikler hvor Agrain er omtalt.

Børsen

Co-founder og CEO Aviaja Riemann-Andersen har aldrig haft en karriereplan - læs om hvordan hendes virksomhed tiltrækker millioninvestering

Læs mere

British Baker

Engelske Daymer Ingredients indgår parnerskab med Agrain omkring distribution af maskmel

(Artiklen er på engelsk)

Læs mere

Fødevarewatch

Britisk partnerskab skal åbne nye dører for Agrain

Læs mere

Bakers Journal

Deimos og danske Agrain lancerer upcyclet funktionelt mel

(Artiklen er på engelsk)

Læs mere

HBO Max

Zero Waste Chef: Et eventyr med Michelin-stjernede kokke, der laver mad under Zero Waste-filosofien. I København bliver Diego involveret i projekter, der har til formål at ændre fødevareindustrien og møder Agrain.

Sesæson 1, afsnit 3

Financial Times

Agrain er omtalt i denne artikel, hvor Financial Times kigger ind i madens nye Silicon Valley - København.
Mød kokke og virksomheder, der skaber fremtidens mad.

Læs mere

Jyllands Posten

Aviaja Riemann-Andersen, CEO for Agrain, forklarer, hvordan hun planlægger at gøre bæredygtigt mel tilgængeligt for offentligheden og inspirere andre til at iværksætte lignende initiativer.

Læs mere

Food&Drink

Brug af maskmel har et stort potentiale til at blive den næste store trend inden for bagning. Læs hvordan du opnår et brød med en uovertruffen smag med maskmel.

Læs mere

taz

Hvert år bliver 40 millioner tons bryggers mask kasseret over hele verden. Agrain sigter mod at frigøre sit potentiale til at skabe nærende mad og samtidig minimere arealanvendelsen. (Artikel på tysk)

Læs mere

Lederstof

Medstifter Aviaja Riemann-Andersen skiftede fra sit drømmejob i kosmetikbranchen og tog springet til bæredygtigt iværksætteri.

Læs mere

alt.

Aviaja Riemann-Andersen og Karin Beukel gik sammen om at bekæmpe madspild og understrege behovet for en cirkulær tilgang til fødevareproduktion.

Læs mere

Plantebranchen

Jesper Langskov, produktchef hos Agrain, diskuterer vigtigheden af succeshistorier i at fremme brugen af nye innovative fødevarer.

Læs mere