Børsen
Co-founder og CEO Aviaja Riemann-Andersen har aldrig haft en karriereplan - læs om hvordan hendes virksomhed tiltrækker millioninvestering
Læs mereBritish Baker
Engelske Daymer Ingredients indgår parnerskab med Agrain omkring distribution af maskmel
(Artiklen er på engelsk)
Læs mereBakers Journal
Deimos og danske Agrain lancerer upcyclet funktionelt mel
(Artiklen er på engelsk)
Læs mereHBO Max
Zero Waste Chef: Et eventyr med Michelin-stjernede kokke, der laver mad under Zero Waste-filosofien. I København bliver Diego involveret i projekter, der har til formål at ændre fødevareindustrien og møder Agrain.
Sesæson 1, afsnit 3Financial Times
Agrain er omtalt i denne artikel, hvor Financial Times kigger ind i madens nye Silicon Valley - København.
Mød kokke og virksomheder, der skaber fremtidens mad.
Jyllands Posten
Aviaja Riemann-Andersen, CEO for Agrain, forklarer, hvordan hun planlægger at gøre bæredygtigt mel tilgængeligt for offentligheden og inspirere andre til at iværksætte lignende initiativer.
Læs mereFood&Drink
Brug af maskmel har et stort potentiale til at blive den næste store trend inden for bagning. Læs hvordan du opnår et brød med en uovertruffen smag med maskmel.
Læs meretaz
Hvert år bliver 40 millioner tons bryggers mask kasseret over hele verden. Agrain sigter mod at frigøre sit potentiale til at skabe nærende mad og samtidig minimere arealanvendelsen. (Artikel på tysk)
Læs mereLederstof
Medstifter Aviaja Riemann-Andersen skiftede fra sit drømmejob i kosmetikbranchen og tog springet til bæredygtigt iværksætteri.
Læs merealt.
Aviaja Riemann-Andersen og Karin Beukel gik sammen om at bekæmpe madspild og understrege behovet for en cirkulær tilgang til fødevareproduktion.
Læs merePlantebranchen
Jesper Langskov, produktchef hos Agrain, diskuterer vigtigheden af succeshistorier i at fremme brugen af nye innovative fødevarer.
Læs mere