Bestilling og levering
Som privatperson kan du bestille vores mel som 500 g poser i vores webshop.
Bare ring til os eller skriv en mail, så hjælper vi dig: order@circularfoodtech.com eller +45 31 19 02 01 (man-fre 09-16). Du skal bruge et momsnummer for at bestille branchestørrelser.
Ja. Find grossister, der sælger vores produkter her.
Generelt Europa og USA. Men hvis du ønsker dine produkter leveret til andre lande, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig: order@circularfoodtech.com eller +45 31 19 0201 (man-fre 09-16).
Du skal blot udfylde fortrydelsesformular og sende os dine ordrer tilbage. Dine penge vil blive refunderet.
Vores produkter
Mask er egentlig bare "brugt korn" – et biprodukt i forbindelse med ølbrygning.
Den primære ingrediens i ølbrygning er malt. Malt er spiret korn, typisk fra byg – men andre kornsorter kan også bruges.
Kornet nedbrydes ved at male kernerne, mens skallen forbliver intakt. Den knuste malt blandes med vand, som gradvist opvarmes for at nedbryde stivelsen i kornet til sukkerarter, som vil blive brugt til ølgæring. Når bryggerierne har udvundet stivelse og sukker fra kornene, har de ikke længere brug for dem i den videre ølbrygning.
Vi indsamler masken fra lokale danske bryggerier og tørrer og maler dem forsigtigt på vores fabrik. Derefter sammensætter vi de forskellige korn i henhold til melvarianten for at opnå deres unikke aromaer.
Bare korn. Afhængigt af varianten indeholder melene upcyclet bygmalt, hvedemalt, rugmalt eller havremalt.
Nej. Bryggerierne skal bare bruge stivelsen fra kornene til at brygge øl. Efter ekstraktion af stivelsen er masken ikke længere nødvendig i den videre brygning af øl.
Nej. Hvad du vil smage er deres unikke aromaer.
Afhængigt af kornsammensætningen og melvarianterne spænder de fra en mild smag af korn, fra en delikat og let sød aroma af karamel og nødder og endda intense noter af ristet korn, kaffe og chokolade.
Ja. Vi er certificeret økologiske.
Se vores certificeringer her.
Nej. Vores mel er et supplerende mel, der erstatter mellem 10 % og 50 % af standardmelet, afhængigt af opskriften. Maskmel binder mere vand end standardmel, har et lavt glutenindhold, aromatisk og er rig på fibre og protein. Se også vores opskrifter på inspiration og mængder.
Fordi det bringer dine kulinariske produkter til det næste niveau!
- Løft aromaen og karakteren af dine retter. Tænk på det som et krydderi. Du vil smage de unikke aromaer af vores 3 melvarianter, der spænder fra en mild smag af korn fra en delikat og let sød aroma af karamel og nødder og endda intense noter af ristet korn, kaffe og chokolade.
- Få appetitvækkende farver i dine kulinariske kreationer. Vores variantfarver er gyldne, lysebrune og mørkebrune. Det vil også vise sig i dine kreationer og gøre dem anderledes end bare at bruge standard bagemel for eksempel.
- Boost fiber- og proteinindholdet blot ved at tilføje lidt Agrain maskmel. Vores mel indeholder ca. 50% fibre og 20% protein.
Bidrag til at redde god mad fra spild, da du bruger upcyclede ingredienser.
- Brød og bagværk generelt
- Konfekture
- Pasta
- Kødalternativer
- Bagningblandinger
Vores mel indeholder ca. 50% fibre og 20% protein.
- 01 Pilsner maskmel har en mild autentisk aroma med en let smag af korn.
- 02 IPA maskmel har en delikat aroma af karamel og nødder. Dens kornsammensætning vil give et strejf af sødme og forstærke umami-effekten af dine kulinariske kreationer.
- 03 Stout maskmel har intense noter af ristet korn, kaffe og chokolade.
Upcycling betyder at omdanne ressourcer, der ellers ville være gået tabt til konsum, til nye produkter af højere værdi. Det bidrager til bæredygtighed ved at reducere madspild og bevare værdifulde ressourcer.
Bryggerier leder normalt mask til gårde til dyrefoder, biogasproduktion eller kasserer dem bare. Agrain giver dem en ny chance og omdanner mask til aromatisk og nærende mel, og ligesom derfor holder vi værdifulde ingredienser i fødekæden uden at dyrke mere jord.
Vi er beliggende i Danmark og indsamler mask fra lokale bryggerier.