Rugbrød med 03 Stout maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Dagen før afbagning, sættes alle ingredienser i blød, undtagen svedje rugmel, gær og vand
- Stilles tildækket på køkkenbordet.
- Dagen efter tilsættes de øvrige ingredienser, og det æltes i 12 min ved lav hastighed.
- Lad dejen hvile i 30 min.
- Rugbrødet vendes i en blanding af blå birkes, hørfrø og havreflager.
- Hæves/raskes i ca 1 time.
- Sættes i ovnen ved 250 grader, og der skrues ned til 180 grader, hvorefter rugbrødet afbages i ca 45-50 min, til kernetemperaturen er 96 grader.
Opskriften er udarbejdet af CBP.
Næringsindhold
Energi, KJ 1.398Energi, kcal 334
Fedt, g 9,0
- heraf mættede fedtsyrer, g 1,2
Kulhydrat, g 45,2
- heraf sukkerarter, g 2,2
Kostfibre, g 12,0
Protein, g 11,5
Salt, g 2,3