Kammerjunkere med 01 Pilsner maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser sammen (dvs. alt på nær smør og æg)
- Smuldr det kolde smør ned i dejen med hændere indtil det er helt ensartet og fint-blandet.
- Pisk de to æg sammen i en anden skål og overfør det til blandingen. Ælt hurtigt sammen, pas på med ikke at arbejde for meget med dejen - ellers danner de gluten og mister sprødheden.
- Tag små stykker af dejen (en god tsk dej) og rul den til små kugler.
- Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade i toppen.
- Bag kammerjunkerne i ovnen ved 160 grader varmluft i 15 minutter.
- Tag dem efter 15 minutter ud og lad dem køle af på en rist i 10 minutter.
- Når de er kølet af sættes de endnu engang i ovnen på 160 grader varmluft i 15 minutter (Det er i netop denne dobbeltbagning, at magien sker)
- Tag dem ud efter 15 minutter og lad dem køle af.
Nyd dem sprøde ovenpå din yndlingskoldskål evt. med friske bær.
Næringsindhold
Energi, KJ 1607Energi, kcal 384
Fedt, 20,6 g
- heraf mættede fedtsyrer, 12,2 g
Kulhydrat, 39,8 g
- heraf sukkerarter, 14,1 g
Kostfibre, 4,3 g
Protein, 8,0 g
Salt 0,6 g