Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Kammerjunkere med maskmel

Kammerjunkere med 01 Pilsner maskmel

Niveau: Let
Forberedelsestid: 1 time
Mængde: 30 stk.

Ingredienser

30 g 01 Pilsner maskmel

180 g hvedemel

70 g rørsukker

110 g koldt smør


Revet skal af 1/2 citron

1 vaniljestang

2 æg

2 tsk bagepulver


Et lille nip salt

Sådan gør du

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen (dvs. alt på nær smør og æg)

  2. Smuldr det kolde smør ned i dejen med hændere indtil det er helt ensartet og fint-blandet.

  3. Pisk de to æg sammen i en anden skål og overfør det til blandingen. Ælt hurtigt sammen, pas på med ikke at arbejde for meget med dejen - ellers danner de gluten og mister sprødheden.

  4. Tag små stykker af dejen (en god tsk dej) og rul den til små kugler.

  5. Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade i toppen.

  6. Bag kammerjunkerne i ovnen ved 160 grader varmluft i 15 minutter.

  7. Tag dem efter 15 minutter ud og lad dem køle af på en rist i 10 minutter.

  8. Når de er kølet af sættes de endnu engang i ovnen på 160 grader varmluft i 15 minutter (Det er i netop denne dobbeltbagning, at magien sker)

  9. Tag dem ud efter 15 minutter og lad dem køle af.

Nyd dem sprøde ovenpå din yndlingskoldskål evt. med friske bær.

Næringsindhold

Energi, KJ 1607
Energi, kcal 384
Fedt, 20,6 g
- heraf mættede fedtsyrer, 12,2 g
Kulhydrat, 39,8 g
- heraf sukkerarter, 14,1 g
Kostfibre, 4,3 g
Protein, 8,0 g
Salt 0,6 g

Opskrifter

Bliv inspireret af vores opskrifter og boost aromaen og ernæringen af dit bagværk med maskmel.

Pandekager med 01 Pilsner maskmel
01 Pilsner Maskmel

Pandekager med 01 Pilsner maskmel

Sigt melet i en skål og tilsæt sukker og salt. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk dejen godt. Tilsæt æggene og pisk godt. Varm en lille eller mellemstor pande over høj varme. Når panden er varm,...

Explore Recipe
Snobrød med 02 IPA maskmel
02 IPA Maskmel

Snobrød med 02 IPA maskmel

Opløs gæret i vandet. Tilsæt salt og 02 IPA maskmel og bland godt. Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen, indtil den bliver glat, blød og elastisk (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine). S...

Explore Recipe
Brownie med 03 Stout maskmel
03 Stout Maskmel

Brownie med 03 Stout maskmel

Smelt chokolade og smør over vandbad og sæt til side. Brug en elektrisk mixer til at piske æg og sukker sammen, indtil de danner en luftig blanding. Bland smeltet chokolade og smør med de piskede ...

Explore Recipe