Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Granola med 03 Stout maskmel

Granola med 03 Stout maskmel

Niveau: Mellem
Forberedelsestid: 40 minutes (without time to cool down)
Mængde: 200 g

Ingredienser

2 dl grovhvalsede havregryn (80 g)

1 dl 03 Stout maskmel (55 g)

½ dl hørfrø (37 g)

3-4 spsk honning (70 g)

Ca. ½ dl vand

Sådan gør du

  1. Havregryn, mask mel og hørfrø blandes godt.
  2. Rist blandingen på en pande sammen med honningen, så det hele mikses godt sammen, tilsæt vand.
  3. Fordel herefter den klæbrige masse i et jævnt lag på en bageplade (med bagepapir), og bag den i ovnen i ca. 15 minutter ved 170 C.
  4. Omrør jævnligt i granolaen så den bages jævnt, men hold den bredt ud på pladen.
  5. Når granolaen har fået den rette kulør og afbagning tages den ud af ovnen og køler af inden den puttes på et lufttæt glas.‍

Næringsindhold

Energi, KJ 1.259
Energi, kcal 301
Fedt, g 7,0
- heraf mættede fedtsyrer, g 1,1
Kulhydrat, g 42,2
- heraf sukkerarter, g 18,9
Kostfibre, g 12,6
Protein, g 10,8
Salt, g 0,0

Opskrifter

Bliv inspireret af vores opskrifter og boost aromaen og ernæringen af dit bagværk med maskmel.

Pandekager med 01 Pilsner maskmel
01 Pilsner Maskmel

Pandekager med 01 Pilsner maskmel

Sigt melet i en skål og tilsæt sukker og salt. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk dejen godt. Tilsæt æggene og pisk godt. Varm en lille eller mellemstor pande over høj varme. Når panden er varm,...

Explore Recipe
Brownie med 03 Stout maskmel
03 Stout Maskmel

Brownie med 03 Stout maskmel

Smelt chokolade og smør over vandbad og sæt til side. Brug en elektrisk mixer til at piske æg og sukker sammen, indtil de danner en luftig blanding. Bland smeltet chokolade og smør med de piskede ...

Explore Recipe
Veganske croissanter med 01 Pilsner maskmel
01 Pilsner Maskmel

Veganske croissanter med 01 Pilsner maskmel

Bland alle ingredienser undtagen margarine sammen i en rørekedel og rør dejen sammen ved lav hastighed til den er glat. Kom dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til 25 x 25 cm. Sæt nu dej...

Explore Recipe