Græskarkage med 03 Stout maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Tag æg og smør ud fra køl 1 times tid før du går i gang.
- Pisk smør og sukker. Tilsæt herefter æg, et ad gangen og revet skal af en appelsin.
- Bland mel, maskmel, kanel, nellike, salt og bagepulver i en skål og vend det herefter forsigtigt i æg/sukker blandingen.
- Til sidst vendes det fintrevet græskar i.
- Dejen kommes i en smurt form ca. 25x35 og bages ved 170 grader i ca. 40 min.
- Kager, der indeholder maskmel, skal som regel bages lidt længere tid, så hold øje med kagen.
- Drys kagen med florsukker eller server den med din ønskede topping, f.eks. pisket creme fraiche 38% med appelsin og ristede hasselnøddeflager.
Næringsindhold
Energi, KJ 1.286Energi, kcal 308
Fedt, g 18,9
- heraf mættede fedtsyrer, g 11,5
Kulhydrat, g 27,8
- heraf sukkerarter, g 15,3
Kostfibre, g 3,6
Protein, g 5,1
Salt, g 0,6