Chocolate chip og appelsin cookies med 03 Stout maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Rør smør, sukker og brun farin til en blød og luftig masse.
- Bland æggene, vanilje og revet appelsinskal og appelsinsaft i, og rør grundigt sammen (brug gerne el-mixer).
- Bland 03 Stout maskmel, mel, bagepulver og salt og tilsæt det til æg- og smørblandingen. Mix grundigt.
- Tilsæt nødder og chokolade, rør forsigtigt sammen.
- Lav små kugler af dejen (50 gr.) – flad kuglerne ud enten med fingrene eller en gaffel, placer dem på en bageplade med 5 cm afstand mellem hver, da de flyder ud under bagningen.
- Bages i 10 – 13 min indtil de ergyldne ved 190 grader (varmluftsovn). Pas på ikke at give småkagerne for længe i ovnen, de skal være lidt bløde og seje i midten, når de er kølet ned.
- Lad kagerne køle af først på bagepladen, og når de har sat sig, flyttes de over på en rist. Cookies er bløde i midten, så pas på med ikke at flytte dem over på risten for afkøling for tidligt, så går de i stykker.
Valnødder kan erstattes med andre typer af nødder, og ønsker man en mindre kraftig chokoladesmag, kan en mildere chokolade anvendes.
Næringsindhold
Energi, KJEnergi, kcal
Fedt, g
- heraf mættede fedtsyrer, g
Kulhydrat, g
- heraf sukkerarter, g
Kostfibre, g
Protein, g
Salt, g