Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Biscotti med ingefær, appelsin, mørk chokolade og 02 IPA maskmel

Biscotti med ingefær, appelsin, mørk chokolade og 02 IPA maskmel

Niveau: Let
Forberedelsestid: 1 time (inkl bagetid)
Mængde: 20-25 stk.

Ingredienser

150 g hvedemel

60 g 02 IPA maskmel

1 tsk bagepulver

1 spsk stødt ingefær (brug 1 tsk. friskrevet ingefær, hvis en mere intens ingefærsmag ønskes)

125 g rørsukker

Revet skal af en appelsin (økologisk)

100 g hakket mørk chokolade (70%)

100 g mandler

3 æg

Sådan gør du

  1. Bland mel, bagepulver, ingefær, appelsinskal, hakket chokoloade og mandler (hele) sammen i en skål.
  2. Pisk æggene let sammen i en separatskål.
  3. Lav “hul” i melblandingen og tilsæt tæggene. Saml dejen og tilsæt evt. ekstramel, såfremt dejen er lidt for våd.
  4. Form en lang pølse (5 cm i bredden), og læg denne på bageplade m. bagepapir.
  5. Bag i ca. 15 minutter ved 170 grader (almindelig ovn), til den virker gennembagt.
  6. Tag den ud, og lad den hvile i ca 10-15 minutter.
  7. Brug en skarp kniv til at skære kagerne ud i ca. 1,5 cm skrå skiver.
  8. Læg kagerne tilbage på bagepladen og bag herefter 15 minnutter ved 150 grader – og vend herefter kagerne og bag yderligere 15 minutter på den anden side.
  9. Lad kagerne afkøle helt, inden de lægges i kagedåse eller anden form for opbevaring.

Næringsindhold

Energi, KJ 1.511
Energi, kcal 362
Fedt, g 14,7
- heraf mættede fedtsyrer, g 4,1
Kulhydrat, g 42,0
- heraf sukkerarter, g 25,8
Kostfibre, g 7,5
Protein, g 11,3
Salt, g 0,3

Opskrifter

Bliv inspireret af vores opskrifter og boost aromaen og ernæringen af dit bagværk med maskmel.

Pandekager med 01 Pilsner maskmel
01 Pilsner Maskmel

Pandekager med 01 Pilsner maskmel

Sigt melet i en skål og tilsæt sukker og salt. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk dejen godt. Tilsæt æggene og pisk godt. Varm en lille eller mellemstor pande over høj varme. Når panden er varm,...

Explore Recipe
Snobrød med 02 IPA maskmel
02 IPA Maskmel

Snobrød med 02 IPA maskmel

Opløs gæret i vandet. Tilsæt salt og 02 IPA maskmel og bland godt. Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen, indtil den bliver glat, blød og elastisk (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine). S...

Explore Recipe
Brownie med 03 Stout maskmel
03 Stout Maskmel

Brownie med 03 Stout maskmel

Smelt chokolade og smør over vandbad og sæt til side. Brug en elektrisk mixer til at piske æg og sukker sammen, indtil de danner en luftig blanding. Bland smeltet chokolade og smør med de piskede ...

Explore Recipe