Biscotti med ingefær, appelsin, mørk chokolade og 02 IPA maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Bland mel, bagepulver, ingefær, appelsinskal, hakket chokoloade og mandler (hele) sammen i en skål.
- Pisk æggene let sammen i en separatskål.
- Lav “hul” i melblandingen og tilsæt tæggene. Saml dejen og tilsæt evt. ekstramel, såfremt dejen er lidt for våd.
- Form en lang pølse (5 cm i bredden), og læg denne på bageplade m. bagepapir.
- Bag i ca. 15 minutter ved 170 grader (almindelig ovn), til den virker gennembagt.
- Tag den ud, og lad den hvile i ca 10-15 minutter.
- Brug en skarp kniv til at skære kagerne ud i ca. 1,5 cm skrå skiver.
- Læg kagerne tilbage på bagepladen og bag herefter 15 minnutter ved 150 grader – og vend herefter kagerne og bag yderligere 15 minutter på den anden side.
- Lad kagerne afkøle helt, inden de lægges i kagedåse eller anden form for opbevaring.
Næringsindhold
Energi, KJ 1.511Energi, kcal 362
Fedt, g 14,7
- heraf mættede fedtsyrer, g 4,1
Kulhydrat, g 42,0
- heraf sukkerarter, g 25,8
Kostfibre, g 7,5
Protein, g 11,3
Salt, g 0,3