Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Vaniljekranse med 01 Pilsner maskmel

Vaniljekranse med 01 Pilsner maskmel

Niveau: Let
Forberedelsestid: 4 timer inkl. hvile- og bagetid
Mængde: 40 vaniljekranse

Ingredienser

200 g hvedemel

50 g 01 Pilsner maskmel

200 g smør

150 g sukker

1 lille æg

1 stang vanilje, kornene

Sådan gør du

  1. Rør hvedemel og 01 Pilsner maskmel sammen i en skål.
  2. Smuldr smørret ind i melet.
  3. Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland en smule med sukkeret, så kornene adskilles.
  4. Tilsæt derefter vanilje-kornene og sukkeret til blandingen og saml hele blandingen hurtigt med æggene - pas på med ikke at arbejde for meget med dejen.
  5. Pak dejen i en husholdningsfilm og kom det på køl i 3-4 timer.
  6. Tænd ovnen på 185 grader (over-under varme)
  7. Nu skal vaniljekransene formes – lad enten dejen gå gennem kødmaskinens kageplade(den lille stjerneform) og skær stængerne i ca. 10 cm lange stykker og form dem til kranse. Eller brug en sprøjtepose med en stjerneformet tyl, til at sprøjtede runde kranse ud på en bageplader beklædt med bagepapir.
  8. Bag med det samme vaniljekransene i ovnen i ca. 12 minutter.
  9. Afkøl vaniljekransene på en rist - de bliver først sprøde når de er kølet helt af.
  10. Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Energi, KJ 1931
Energi, kcal 462
Fedt, g 28,2
- heraf mættede fedtsyrer, g 7,7
Kulhydrat, g 43,5
- heraf sukkerarter, g 19,9
Kostfibre, g 5,4
Protein, g 6,3
Salt, g 0,3

Opskrifter

Bliv inspireret af vores opskrifter og boost aromaen og ernæringen af dit bagværk med maskmel.

Pandekager med 01 Pilsner maskmel
01 Pilsner Maskmel

Pandekager med 01 Pilsner maskmel

Sigt melet i en skål og tilsæt sukker og salt. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk dejen godt. Tilsæt æggene og pisk godt. Varm en lille eller mellemstor pande over høj varme. Når panden er varm,...

Explore Recipe
Snobrød med 02 IPA maskmel
02 IPA Maskmel

Snobrød med 02 IPA maskmel

Opløs gæret i vandet. Tilsæt salt og 02 IPA maskmel og bland godt. Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen, indtil den bliver glat, blød og elastisk (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine). S...

Explore Recipe
Brownie med 03 Stout maskmel
03 Stout Maskmel

Brownie med 03 Stout maskmel

Smelt chokolade og smør over vandbad og sæt til side. Brug en elektrisk mixer til at piske æg og sukker sammen, indtil de danner en luftig blanding. Bland smeltet chokolade og smør med de piskede ...

Explore Recipe