Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Vanilla wreath with 01 Spent Grain Flour

Vaniljekranse med Agrain 01 maskmel

Forberedelsestid: 4 timer inkl. hvile- og bagetid
Mængde: 40 stykker

Ingredienser

200 g hvedemel

50 g Agrain 01 maskmel

200 g smør

150 g sukker

1 lille æg

1 stang vanilje, kornene

Sådan gør du

  1. Rør hvedemel og Agrain 01 maskmel sammen i en skål.
  2. Smuldr smørret ind i melet.
  3. Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland en smule med sukkeret, så kornene adskilles.
  4. Tilsæt derefter vanilje-kornene og sukkeret til blandingen og saml hele blandingen hurtigt med æggene - pas på med ikke at arbejde for meget med dejen.
  5. Pak dejen i en husholdningsfilm og kom det på køl i 3-4 timer.
  6. Tænd ovnen på 185 grader (over-under varme)
  7. Nu skal vaniljekransene formes – lad enten dejen gå gennem kødmaskinens kageplade(den lille stjerneform) og skær stængerne i ca. 10 cm lange stykker og form dem til kranse. Eller brug en sprøjtepose med en stjerneformet tyl, til at sprøjtede runde kranse ud på en bageplader beklædt med bagepapir.
  8. Bag med det samme vaniljekransene i ovnen i ca. 12 minutter.
  9. Afkøl vaniljekransene på en rist - de bliver først sprøde når de er kølet helt af.
  10. Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Energi, KJ 1931
Energi, kcal 462
Fedt, g 28,2
- heraf mættede fedtsyrer, g 7,7
Kulhydrat, g 43,5
- heraf sukkerarter, g 19,9
Kostfibre, g 5,4
Protein, g 6,3
Salt, g 0,3

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe