Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Pølsehorn med 01 Pilsner maskmel

Pølsehorn med 01 Pilsner maskmel

Niveau: Mellem
Forberedelsestid: 1½ timer (inkl. hæve- og bagetid)
Mængde: 18-24 stk

Ingredienser

5 dl lunkent vand

50 g gær

100 g 01 Pilsner Maskmel

800 g hvedemel

50 g sukker

15 g salt

75 g blødt smør

1 æg

Pølser (brunch- eller grillpølser, som man skærer ud)

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet.
  2. Bland 01 Pilsner maskmel, hvedemel, sukker og salt sammen.
  3. Tilsæt herefter halvdelen af melblandingen i vandet og rør det godt sammen.
  4. Tilsæt nu ægget i dejen du har lavet og rør det ind i dejen.
  5. Tilsæt resten af melblandingen lidt ad gangen mens du rører.
  6. Når dejen har samlet sig, tilsætter du det bløde smør og lad det røre i 8 minutter.
  7. Når smørret er blevet rørt ind i dejen, skal du lade det hæve lunt i en time med et fugtigt viskestykke over sig.
  8. Når dejen har hævet en time, skal du vende dejen ud på et meldrysset bord.
  9. Del dejen i 3 portioner, som du ruller ud (ca. 0,5 cm høj) og skær i 6 – 8 ”lagkagestykker” i hver.
  10. Rul en halv eller 1/3 pølse ind i hvert stykke dej.
  11. Fordel pølsehornene på tre bageplader og lad dem hæve 30-45 minutter under et fugtigt viskestykke (indtil de har den rigtige størrelse).
  12. Når pølsehornene er hævet færdigt, pensles de med pisket æg og drysses med sesamfrø.
  13. Forvarm ovnen til 220 C og bag pølsehornene i 10-14 minutter alt efter størrelse

Næringsindhold

Energi, KJ 1016
Energi, kcal 243
Fedt, g 5,3
- heraf mættede fedtsyrer, g 2,9
Kulhydrat, g 38,6
- heraf sukkerarter, g 3,4
Kostfibre, g 4,7
Protein, g 7,3
Salt, g 1,0

Opskrifter

Bliv inspireret af vores opskrifter og boost aromaen og ernæringen af dit bagværk med maskmel.

Pandekager med 01 Pilsner maskmel
01 Pilsner Maskmel

Pandekager med 01 Pilsner maskmel

Sigt melet i en skål og tilsæt sukker og salt. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk dejen godt. Tilsæt æggene og pisk godt. Varm en lille eller mellemstor pande over høj varme. Når panden er varm,...

Explore Recipe
Snobrød med 02 IPA maskmel
02 IPA Maskmel

Snobrød med 02 IPA maskmel

Opløs gæret i vandet. Tilsæt salt og 02 IPA maskmel og bland godt. Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen, indtil den bliver glat, blød og elastisk (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine). S...

Explore Recipe
Brownie med 03 Stout maskmel
03 Stout Maskmel

Brownie med 03 Stout maskmel

Smelt chokolade og smør over vandbad og sæt til side. Brug en elektrisk mixer til at piske æg og sukker sammen, indtil de danner en luftig blanding. Bland smeltet chokolade og smør med de piskede ...

Explore Recipe