Pølsehorn med 01 Pilsner maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Opløs gæren i vandet.
- Bland 01 Pilsner maskmel, hvedemel, sukker og salt sammen.
- Tilsæt herefter halvdelen af melblandingen i vandet og rør det godt sammen.
- Tilsæt nu ægget i dejen du har lavet og rør det ind i dejen.
- Tilsæt resten af melblandingen lidt ad gangen mens du rører.
- Når dejen har samlet sig, tilsætter du det bløde smør og lad det røre i 8 minutter.
- Når smørret er blevet rørt ind i dejen, skal du lade det hæve lunt i en time med et fugtigt viskestykke over sig.
- Når dejen har hævet en time, skal du vende dejen ud på et meldrysset bord.
- Del dejen i 3 portioner, som du ruller ud (ca. 0,5 cm høj) og skær i 6 – 8 ”lagkagestykker” i hver.
- Rul en halv eller 1/3 pølse ind i hvert stykke dej.
- Fordel pølsehornene på tre bageplader og lad dem hæve 30-45 minutter under et fugtigt viskestykke (indtil de har den rigtige størrelse).
- Når pølsehornene er hævet færdigt, pensles de med pisket æg og drysses med sesamfrø.
- Forvarm ovnen til 220 C og bag pølsehornene i 10-14 minutter alt efter størrelse
Næringsindhold
Energi, KJ 1016Energi, kcal 243
Fedt, g 5,3
- heraf mættede fedtsyrer, g 2,9
Kulhydrat, g 38,6
- heraf sukkerarter, g 3,4
Kostfibre, g 4,7
Protein, g 7,3
Salt, g 1,0