Nemme og æltefri boller med 02 IPA maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Opløs gæret i koldt vand og sukker.
- Bland resten af ingredienserne i gærblandingen med en grydeske til dejen er samlet.
- Dejen skal have konsistens som en meget tyk grød.
- Dæk skålen til med film eller et låg og lad den stå og hæve på køkkenbordet.
- Sæt derefter dejen tildækket på køl natten over.
- Tænd om morgenen ovnen på 220 grader varmluft, med en bageplade i.
- Form bollerne - dette gøres nemt ved at dyppe to skeer i vand og brug disse til at placeredejen på et stykke bagepapir.
- Hiv bagepapiret med bollerne over på den nu opvarmede bageplade og placer dem i ovnen på 220 grader i 10 minutter.
- Skru op på 250 grader og giv bollerne yderligere 5 minutter.
- Lad dem køle af på en bagerist, inden de nydes.
Næringsindhold
Energi, KJ 1.660Energi, kcal 397
Fedt, g 12,6
- heraf mættede fedtsyrer, g 1,5
Kulhydrat, g 54,3
- heraf sukkerarter, g 2,7
Kostfibre, g 8,1
Protein, g 12,1
Salt, g 1,3