Hindbaersnitter med 01 Pilsner maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Hæld al mel op i en skål og smuldr smøret i melet.
- Tilsæt flormelis og vanilje og saml dejen med ægget.
- Pak dejen i køleskabet i ca. 1 time.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- Rul dejen ud til en firkant.
- Del dejen i to og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir ved 175 grader, til de er gyldne - ca 15 minutter.
- Lad kagerne køle helt af på en bagerist.
- Når kagerne er kølet af, smøres hindbærmarmelade på den ene firkant og glasuren på den anden - husk at pynte imens glasuren stadig er våd. Læg firkanten med glasur ovenpå den med marmelade.
- Skær nu kagen ud til mindre snitter.
Næringsindhold
Energi, KJ 1827Energi, kcal 437
Fedt, g 26,5
- heraf mættede fedtsyrer, g 16,5
Kulhydrat, g 39,6
- heraf sukkerarter, g 10,5
Kostfibre, g 5,6
Protein, g 7,5
Salt, g 0,6