Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Gulerodskage med 02 IPA maskmel

Gulerodskage med 02 IPA maskmel

Niveau: Mellem
Forberedelsestid: 45 minutter
Mængde: 1 kage

Ingredienser

200 g brun farin

4 æg

150 g smeltet smør

330 g revne gulerødder

150 g hvedemel

50 g 02 IPA Maskmel

2 tsk bagepulver

2 tsk kanel

¼ tsk stødt nelliker

¼ tsk stødt allehånde

1/8 tsk salt

Topping

400 gr flødeost

40 gr blødt smør

160 gr flormelis

1 tsk vaniljesukker

Citronskal fra ½ citron

Sådan gør du

  1. Klargør en rund kageform (22cm i diameter) med lidt smør og tænd ovnen på 170 grader (varmluft ovn).
  2. Smelt smøret og sæt det til side. Pisk brun farin og æg sammen til fuldstændig opløst.
  3. Tilsæt de revne gulerødder og det lunkne smeltede smør
  4. Sigt hvedemel, 02 IPA maskmel, bagepulver, og krydderier ned i massen. Tilsæt salt.
  5. Put dejen i bageformen og bag den i ca. 30 minutter.
  6. Man kan tjekke om kagen er klar ved at stikke en gaffel i kagen. Kommer den ud ”ren” så er den klar. Stil kagen til afkøling.

Topping:

  1. For at lave flødeost-topping, bland da flødeost, flormelis, smør, vaniljesukker og citronskal i en skål, og rør rundt til den er ensartet.
  2. Smør det ud over den nedkølede kage og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Energi, KJ 1362
Energi, kcal 326
Fedt, g 18,6
- heraf mættede fedtsyrer, g 11,0
Kulhydrat, g 34,2
- heraf sukkerarter, g 23,0
Kostfibre, g 2,8
Protein, g 6,0
Salt, g 0,8

Opskrifter

Bliv inspireret af vores opskrifter og boost aromaen og ernæringen af dit bagværk med maskmel.

Pandekager med 01 Pilsner maskmel
01 Pilsner Maskmel

Pandekager med 01 Pilsner maskmel

Sigt melet i en skål og tilsæt sukker og salt. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk dejen godt. Tilsæt æggene og pisk godt. Varm en lille eller mellemstor pande over høj varme. Når panden er varm,...

Explore Recipe
Snobrød med 02 IPA maskmel
02 IPA Maskmel

Snobrød med 02 IPA maskmel

Opløs gæret i vandet. Tilsæt salt og 02 IPA maskmel og bland godt. Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen, indtil den bliver glat, blød og elastisk (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine). S...

Explore Recipe
Brownie med 03 Stout maskmel
03 Stout Maskmel

Brownie med 03 Stout maskmel

Smelt chokolade og smør over vandbad og sæt til side. Brug en elektrisk mixer til at piske æg og sukker sammen, indtil de danner en luftig blanding. Bland smeltet chokolade og smør med de piskede ...

Explore Recipe