Gulerodskage med 02 IPA maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Klargør en rund kageform (22cm i diameter) med lidt smør og tænd ovnen på 170 grader (varmluft ovn).
- Smelt smøret og sæt det til side. Pisk brun farin og æg sammen til fuldstændig opløst.
- Tilsæt de revne gulerødder og det lunkne smeltede smør
- Sigt hvedemel, 02 IPA maskmel, bagepulver, og krydderier ned i massen. Tilsæt salt.
- Put dejen i bageformen og bag den i ca. 30 minutter.
- Man kan tjekke om kagen er klar ved at stikke en gaffel i kagen. Kommer den ud ”ren” så er den klar. Stil kagen til afkøling.
Topping:
- For at lave flødeost-topping, bland da flødeost, flormelis, smør, vaniljesukker og citronskal i en skål, og rør rundt til den er ensartet.
- Smør det ud over den nedkølede kage og så er den klar til servering.
Næringsindhold
Energi, KJ 1362Energi, kcal 326
Fedt, g 18,6
- heraf mættede fedtsyrer, g 11,0
Kulhydrat, g 34,2
- heraf sukkerarter, g 23,0
Kostfibre, g 2,8
Protein, g 6,0
Salt, g 0,8