Brunkager med 03 Stout maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Smør, sukker og sirup opvarmes til kogepunktet. Potasken opløses i vandet og rør i.
- Massen afkøles, til den er lunken.
- Mel og krydderier blandes i separat skål, sigtes og røres i sammen med mandler. Dejen æltes godt sammen.
- Trilles i ca. 5 cm tykke stænger. Pakkes i bagepapir og stilles køligt - mindst et par timer, men helst til næstedag.
- Skæres i tynde skiver og lægges påbageplade beklædt med bagepapir.
- Bages i ca. 6 min ved 175 grader (almindelig ovn).
Tip:
Hvis du har haft dejen i køleskab, så tag den ud lidt før, du skal skære den - så undgår du, at dejen smuldrer, når du skærer den.
Næringsindhold
Energi, KJ 1.793Energi, kcal 429
Fedt, g 19,4
- heraf mættede fedtsyrer, g 11,0
Kulhydrat, g 53,9
- heraf sukkerarter, g 27,8
Kostfibre, g 6,7
Protein, g 6,4
Salt, g 0,2