Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Cases

Se hvordan vores partnere bruger Agrain til at skabe bæredygtige, innovative og velsmagende produkter

Hos Agrain tror vi på, at samarbejde er en drivkraft for bæredygtig innovation i fødevarebranchen. Vores cases fremhæver succesfulde partnerskaber med bagere, fødevareproducenter og institutioner, der har taget vores upcyclede mel til sig og skabt unikke kvalitetsprodukter med en positiv miljømæssig effekt.

Udforsk, hvordan vores ingredienser hjælper virksomheder med at reducere madspild, øge det ernæringsmæssige indhold og åbne op for nye smagsnuancer og muligheder. Lad disse historier inspirere til nye måder, vi sammen kan forme en mere bæredygtig fremtid.

Agrain Flour in Panishop’s Pan Romano
Bread

Agrains maskmel i Panishops Pan Romano

Panishop, det anerkendte spanske bageri kendt for sin dedikation til kvalitet og tradition, har introduceret Pan Romano – et unikt brød, der forener den autentiske middelhavsånd med et moderne twis...

Read more
Rye bread with upgraded taste | spent grain sourdough
Bread

Nytænkning af traditionelt rugbrød med Kohberg

Agrain og Kohberg har slået sig sammen for at skabe et bæredygtigt og smagfuldt rugbrød ved hjælp af Agrains 03 maskmel. Projektet har haft til formål at mindske miljøpåvirkningen, samtidig med at ...

Read more