Cases
Se hvordan vores partnere bruger Agrain til at skabe bæredygtige, innovative og velsmagende produkter
Hos Agrain tror vi på, at samarbejde er en drivkraft for bæredygtig innovation i fødevarebranchen. Vores cases fremhæver succesfulde partnerskaber med bagere, fødevareproducenter og institutioner, der har taget vores upcyclede mel til sig og skabt unikke kvalitetsprodukter med en positiv miljømæssig effekt.
Udforsk, hvordan vores ingredienser hjælper virksomheder med at reducere madspild, øge det ernæringsmæssige indhold og åbne op for nye smagsnuancer og muligheder. Lad disse historier inspirere til nye måder, vi sammen kan forme en mere bæredygtig fremtid.

Jalm&B og Agrain nytænker brioche med den innovative IPA Ølbolle
I en branche ofte præget af tradition har Agrain og Jalm&B forenet kræfterne for at bane en ny vej. Dette samarbejde er et strategisk skridt mod at give den klassiske brioche en innovativ drejn...
Read more