Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Campfire bread with 02 IPA Spent Grain Flour | spent grain flour recipes

Snobrød med Agrain 02 maskmel

Sværhedsgrad: Mellem
Forberedelsestid: 2 timer
Mængde: 6-8 stykker

Ingredienser

25 g gær

3 dl vand (lunken)

1 spsk sukker

1 tsk salt

40 g Agrain 02 maskmel

410 g hvedemel

1-2 spsk olivenolie

Sådan gør du

  1. Opløs gæret i vandet.
  2. Tilsæt sukker, salt og maskmel og bland det godt sammen.
  3. Tilsæt derefter hvedemelet lidt efter lidt og ælt dejen til en smidig, blød og elastisk dej (enten på køkkenbordet eller i en røremaskine).
  4. Smør en skål med lidt olivenolie og lad dejen hæve i times tid.
  5. Du kan også med fordel koldhæve dejen (brug da halvdelen af gæret) i køleskabet over natten.
  6. Når dejen er hævet æltes den godt igennem og deles i 6-8 stykker, som trilles til lange strimler, klar til at blive snoet om snobrødspinden.
  7. Nu er de klar til at blive bagt over bålet.
  8. Når dejen ikke klistrer til pinden længere er de færdigbagte og klar til at spises. Har du ikke mulighed for at lave et bål, kan du også sno en strimmel og komme dem i ovnen på et stykke bagepapir.

Næringsindhold

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe