Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Sværhedsgrad: Let
Forberedelsestid: 20 minutter (ekskl. hævetid) + 40 minutters bagning
Mængde: 1 mellemstort brød

Ingredienser

250 g vand

1 g tørgær

240 g hvedemel (brødmel)

40 g 01 maskmel

5 g salt

Sådan gør du

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød!

  1. Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ensartet uden klumper.
  2. Tilsæt hvedemel og 01 maskmel til gærblandingen. Rør forsigtigt med en gaffel, indtil ingredienserne næsten er samlet.
  3. Drys saltet over dejen og rør videre, indtil dejen bliver klistret og danner en sammenhængende masse.
  4. Dæk dejen til og lad den hæve ved stuetemperatur i 1 time.
  5. Sæt dejen i køleskabet og lad den hvile natten over.

Næste morgen:

6. Tag dejen ud af køleskabet.
7. Stræk den forsigtigt og form den til en kugle.
8. Lad den hæve ved stuetemperatur i 1 time.

Bagning med damp:

9. Forvarm ovnen til 220°C (428°F).
10. Skab damp i ovnen ved at hælde vand i en bradepande i bunden af ovnen eller brug en dampfunktion, hvis tilgængelig.
11. Rids dejen med en skarp kniv.
12. Bag i ca. 40 minutter, indtil skorpen er gyldenbrun, og brødet lyder hult, når du banker på bunden.

Næringsindhold

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe