Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Pretzels with 01 Pilsner Spent Grain Flour | spent grain flour recipes

Pretzels med Agrain 01 maskmel

Sværhedsgrad: Mellem
Forberedelsestid: 2 timer inkl. bagetid
Mængde: 8 stykker

Ingredienser

3 dl lunken mælk

40 g gær

60 g Agrain 01 maskmel

400 g hvedemel (gerne høj protein tipo 00)

2 tsk salt

1 tsk sukker

50 g blødt smør

1 spsk natron pr. 1 liter vand

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den lunkne mælk.
  2. Bland Agrain 01 maskmel med hvedemel, salt og sukker.
  3. Mix melet i mælkeblandingen lidt ad gangen og tilsæt til sidst det bløde smør.
  4. Lad dejen hæve 30 min. på køkkenbordet under et fugtigt klæde.
  5. Form dejen til 8 lange pølser (ca. 60 cm.) og fold dem til kringler.
  6. Lad dejen hæve yderligere 30 min på køkkenbordet.
  7. Herefter skal kringlerne koges 1 minut i vand tilsat natron (ca. 1 spsk natron pr l. vand). Vandet bringes i kog, og kringlerne sænkes forsigtig ned i vandet en ad gangen.
  8. Sørg for at dryppe dem godt af efter kogning, så der ikke sidder natronskum på dem.
  9. Læg kringlerne på en bageplade med bagepapir og pensl dem med æg og drys med flagesalt eller sesam.
  10. Kringlerne bages v. 180C (varmluft) i ca. 15 minutter.

Næringsindhold

Energi, KJ 1.043
Energi, kcal 250
Fedt, g 6,6
- heraf mættede fedtsyrer, g 3,7
Kulhydrat, g 36,3
- heraf sukkerarter, g 2,5
Kostfibre, g 6,1
Protein, g 7,8
Salt, g 0,9

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe