Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Pancakes with 01 Pilsner Spent Grain Flour | sustainable flour

Pandekager med Agrain 01 maskmel

Sværhedsgrad: Let
Forberedelsestid: 40 min (including baking)
Mængde: 20 pandekager

Ingredienser

125 g hvedemel

25 g Agrain 01 maskmel

450 ml mælk

1 tsk sukker

1 tsk salt

2 store æg

30 g smør til at stege i

Sådan gør du

  1. Sigt melet i en skål og tilsæt sukker og salt. Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk dejen godt.
  2. Tilsæt æggene og pisk godt. Varm en lille eller mellemstor pande over høj varme. Når panden er varm, tilsæt en lille klat smør og lad den smelte (brug nok smør til at det kan dække hele panden).
  3. Hæld et tyndt lag dej i panden, Når pandekagen bliver gylden, vend den om, enten med fingrene eller en spatel.

Tip
Du kan tilføje citronskal (økologisk), kardemomme eller vanilje til pandekagedejen, hvis du vil have mere smag.

Næringsindhold

Energi, KJ 680
Energi, kcal 163
Fedt, g 6,6
- heraf mættede fedtsyrer, g 3,5
Kulhydrat, g 19,4
- heraf sukkerarter, g 3,5
Kostfibre, g 2,7
Protein, g 7,0
Salt, g 0,5

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe