Disse supernemme fladbrød består af en blanding af Agrain 02-maskmel, hvedemel og græsk yoghurt (plus lidt salt). Maskmelet tilfører ekstra fibre og smag! Perfekt som tilbehør til suppe, salat eller som wrap.
- Bland hvedemel, maskmel og salt i en skål.
- Tilsæt græsk yoghurt og rør det sammen med en dejskraber eller træske. Brug derefter hænderne til at ælte dejen, indtil den samler sig til en glat kugle.
- Drys en ren overflade med lidt hvedemel. Del dejen i fire lige store stykker og rul dem ud til runde fladbrød på ca. ½ cm i tykkelse. Brug ekstra mel, hvis dejen er for klistret.
- Varm en tør pande op, indtil den er varm, og skru derefter en smule ned for varmen. Steg fladbrødene ét ad gangen i 2-3 minutter på hver side, indtil de er let gyldne og faste.
- Stabl de færdigbagte fladbrød på en tallerken og dæk dem med et viskestykke, så de holder sig varme indtil servering.