Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Easy and No Knead Buns with 02 IPA Spent Grain Flour | upcycled grain

Nemme og æltefri boller med Agrain 02 maskmel

Sværhedsgrad: Let
Forberedelsestid: 10-12 timer i alt
Mængde: 12 boller

Ingredienser

5 g gær

5 dl vand

1 spsk sukker

50 g hørfrø

50 g solsikkefrø

50 g Agrain 02 maskmel

450 g hvedemel (gerne tipo 00 eller manitoba)

2 spsk olie

10 g salt

Sådan gør du

  1. Opløs gæret i koldt vand og sukker.
  2. Bland resten af ingredienserne i gærblandingen med en grydeske til dejen er samlet.
  3. Dejen skal have konsistens som en meget tyk grød.
  4. Dæk skålen til med film eller et låg og lad den stå og hæve på køkkenbordet.
  5. Sæt derefter dejen tildækket på køl natten over.
  6. Tænd om morgenen ovnen på 220 grader varmluft, med en bageplade i.
  7. Form bollerne - dette gøres nemt ved at dyppe to skeer i vand og brug disse til at placeredejen på et stykke bagepapir.
  8. Hiv bagepapiret med bollerne over på den nu opvarmede bageplade og placer dem i ovnen på 220 grader i 10 minutter.
  9. Skru op på 250 grader og giv bollerne yderligere 5 minutter.
  10. Lad dem køle af på en bagerist, inden de nydes.

Næringsindhold

Energi, KJ 1.660
Energi, kcal 397
Fedt, g 12,6
- heraf mættede fedtsyrer, g 1,5
Kulhydrat, g 54,3
- heraf sukkerarter, g 2,7
Kostfibre, g 8,1
Protein, g 12,1
Salt, g 1,3

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe