Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Classic Pizza with Spent Grain Flour | spent grain bread

Klassisk pizza med maskmel

Sværhedsgrad: Mellem
Forberedelsestid: 45 minutter + 24 timers hviletid
Mængde: 3 mellemstore pizzaer

Ingredienser

260 g vand

380 g Tipo 00 mel

20 g Agrain 02 maskmel

4 g tørgær

10 g sukker

12 g salt

12 g olie

Sådan gør du

  1. Start med at blande vand, gær, sukker, halvdelen af Tipo 00-melet og alt Agrain-maskmelet.
  2. Tilsæt derefter resten af Tipo 00-melet og salt. Ælt dejen i 5 minutter.
  3. Tilsæt olien og ælt videre i yderligere 5 minutter.
  4. Form dejen til en kugle og lad den hvile i 30 minutter.
  5. Efter hviletiden deles dejen i 3 stykker og formes til kugler. Lad dem hvile i mindst 24 timer.
  6. Næste dag tages dejen ud af køleskabet 1 time før bagning.
  7. Efter 1 time formes de til din yndlingspizza!
  8. Tilsæt topping og bag ved 250 °C i 8-12 minutter, indtil skorpen er gylden.

Agrain-maskmel hjælper pizzadejen med at absorbere mere vand, hvilket gør den mere elastisk at arbejde med, samtidig med at det giver en sprødere skorpe og en stærk bund til at holde på alle de saftige toppings. Denne opskrift kræver minimal æltning – lad blot dejen hvile natten over, og voilá!

Se, hvordan vi gør i vores video her.

Næringsindhold

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe