Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Raspberry shortbread with 01 Spent Grain Flour

Hindbaersnitter med Agrain 01 maskmel

Sværhedsgrad: Let
Forberedelsestid: 1.5 time
Mængde: 4 personer

Ingredienser

150 g smør

200 g hvedemel

40 g Agrain 01 maskmel

0,50 vaniljestang eller et nip vaniljepulver

40 g flormelis

1 tsk bagepulver

1 æg

Hindbærmarmelade

Glasur (flormelis og vand)

Krymmel: kun fantasien sætter grænser prøv fx frysetørret hindbær

Sådan gør du

  1. Hæld al mel op i en skål og smuldr smøret i melet.
  2. Tilsæt flormelis og vanilje og saml dejen med ægget.
  3. Pak dejen i køleskabet i ca. 1 time.
  4. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  5. Rul dejen ud til en firkant.
  6. Del dejen i to og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir ved 175 grader, til de er gyldne - ca 15 minutter.
  7. Lad kagerne køle helt af på en bagerist.
  8. Når kagerne er kølet af, smøres hindbærmarmelade på den ene firkant og glasuren på den anden - husk at pynte imens glasuren stadig er våd. Læg firkanten med glasur ovenpå den med marmelade.
  9. Skær nu kagen ud til mindre snitter.

Næringsindhold

Energi, KJ 1827
Energi, kcal 437
Fedt, g 26,5
- heraf mættede fedtsyrer, g 16,5
Kulhydrat, g 39,6
- heraf sukkerarter, g 10,5
Kostfibre, g 5,6
Protein, g 7,5
Salt, g 0,6

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe