Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Focaccia with 01 Spent Grain Flour

Focaccia med Agrain 01 maskmel

Sværhedsgrad: Let
Forberedelsestid: 3-8 timer inkl. hævetid (45 minutter (bagetid)
Mængde: 1 brød

Ingredienser

4 dl lunken vand

1,5 tsk havsalt

1 spsk sukker

15 g gær

450 g hvedemel (tipo 00 eller manitoba-mel)

50 g durummel

25 g Agrain 01 maskmel

1/2 dl olivenolie

Friske rosmarinkviste

Sådan gør du

  1. Rør vand, salt, sukker og gær sammen i en skål, til gæret er opløst.
  2. Tilsæt durummel og maskmel og rør sammen.
  3. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen - konsistensen skal være våd, ligesom en tyk grød. Ved denne konsistens får du et svampet brød.
  4. Fordel dejen direkte i en bradepande med bagepapir i bunden.
  5. Sæt tildækket på køl i minimum 7-8 timer. Har du travlt kan du også hæve den på køkkenbordet i ca. 3 timer.
  6. Når dejen er hævet færdig tændes ovnen på 220 grader og varmes godt op.
  7. Imens ovnen varmer op hældes en smule olivenolie over brødet.
  8. Pluk kviste af rosmarin og drys dem over brødet. Dyp forsigtigt fingrenen ned i dejen, så der dannes små huller i brødet, men forsøg at bevare nogle af luftboblerne i dejen.
  9. Drys en gavmild mængde flagesalt over brødet og bagbrødet i ca. 20-25 minutter til brødet har fået godt med farve og er sprødt på overfladen.
  10. Tag brødet ud og dryp omgående med lidt olie for at focacciabrødet får den karakteristiske svampede konsistens.

Næringsindhold

Energi, KJ 952
Energi, kcal 228
Fedt, g 5,5
- heraf mættede fedtsyrer, g 0,7
Kulhydrat, g 36,8
- heraf sukkerarter, g 1,9
Kostfibre, g 3,3
Protein, g 5,9
Salt, g 1,0

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe