Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Chocolate chip cookies with 03 Stout or 01 Pilsner Spent Grain Flour

Chocolate chip cookies med Agrain 01 eller 03 maskmel

Sværhedsgrad: Let
Forberedelsestid: 30 minutter
Mængde: 20 stk.

Ingredienser

230 g smør

215 g brun farin

230 g sukker

2 store æg

2 tsk vanilje pulver

65 g Agrain 03 eller Agrain 01 maskmel

365 g hvedemel

1 tsk salt

1 tsk natron

1/2 tsk bagepulver

200 g hakket mørk chokolade eller chokoladeknapper (85% eller dit eget valg)

20 g hakkede valnødder eller andre nødder

Sådan gør du

  1. Rør smør, sukker og brun farin til en blød og luftig masse.
  2. Bland æggene og vanilje i, og rør grundigt sammen (brug gerne el-mixer).
  3. Bland maskmel, mel, bagepulver, natron og salt i en separat skål og tilsæt det til æg- og smørblandingen. Mix grundigt.
  4. Tilsæt nødder og chokolade og rør forsigtigt sammen.
  5. Lav små 50 g kugler af dejen og placer dem på en bageplade beklædt bagepapir. Lad der være ca. 5 cm afstand mellem hver kage, da de flyder ud under bagningen.
  6. Bages i 8-10 minutter indtil de er gyldne ved 190 grader (varmluftsovn). Pas på ikke at give småkagerne for længe i ovnen, de skal være lidt bløde og seje i midten når de er kølet ned.
  7. Lad cookiesne køle af på en bagepladen, og når de har sat sig, kan de flyttes over på en rist. 

Tip:
Valnødder kan erstattes med andre typer af nødder, 
Bruger du Agrain 03 maskmel, bliver dine cookies mørke og kraftigere i smagen, end hvis du bruger 01 maskmel.

Næringsindhold

Energi, KJ 2.155
Energi, kcal 515
Fedt, g 28,7
- heraf mættede fedtsyrer, g 14,0
Kulhydrat, g 58,7
- heraf sukkerarter, g 39,1
Kostfibre, g 6,2
Protein, g 7,6
Salt, g 0,8

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe