Briocheboller med Agrain 01 maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Bland mel og salt.
- Varm mælken op og smelt smørret i den – men lad det ikke koge. (Tilsæt rosiner, hvis ønsket).
- Smuldr gæren i den lune mælk.
- Pisk æg og sukker sammen i en separat skål.
- Bland alle ingredienserne og ælt dejen i skålen, indtil den er glat og fast, men stadig fugtig at røre ved.
- Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad den hæve et lunt sted i ca. 40 minutter.
- Form dejen til boller, og lad dem hæve igen under et fugtigt viskestykke i ca. 20 minutter.
- Bag ved 200-225 °C i ca. 15 minutter.
Bemærk: Rosiner er ikke inkluderet i næringsdeklarationen.
Næringsindhold
Energi: 1226 kJ / 293 kcalFedt: 13,4 g
- heraf mættede fedtsyrer: 7,9 g
Kulhydrat: 32,4 g
- heraf sukkerarter: 4,2 g
Kostfibre: 5,1 g
Protein: 8,3 g
Salt: 0,4 g