Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Brioche buns with 01 Pilsner Spent Grain Flour

Briocheboller med Agrain 01 maskmel

Sværhedsgrad: Let
Forberedelsestid: 1½ time
Mængde: 12-16 boller

Ingredienser

210 g hvedemel

40 g Agrain 01 maskmel

½ tsk salt

75 g smeltet smør

1¼ dl skummetmælk

30 g gær

1 æg

1 spsk sukker

Valgfrit: ½ dl rosiner

Sådan gør du

  1. Bland mel og salt.
  2. Varm mælken op og smelt smørret i den – men lad det ikke koge. (Tilsæt rosiner, hvis ønsket).
  3. Smuldr gæren i den lune mælk.
  4. Pisk æg og sukker sammen i en separat skål.
  5. Bland alle ingredienserne og ælt dejen i skålen, indtil den er glat og fast, men stadig fugtig at røre ved.
  6. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad den hæve et lunt sted i ca. 40 minutter.
  7. Form dejen til boller, og lad dem hæve igen under et fugtigt viskestykke i ca. 20 minutter.
  8. Bag ved 200-225 °C i ca. 15 minutter.

Bemærk: Rosiner er ikke inkluderet i næringsdeklarationen.

Næringsindhold

Energi: 1226 kJ / 293 kcal
Fedt: 13,4 g
- heraf mættede fedtsyrer: 7,9 g
Kulhydrat: 32,4 g
- heraf sukkerarter: 4,2 g
Kostfibre: 5,1 g
Protein: 8,3 g
Salt: 0,4 g

Recipes

Dive into our recipe universe, which includes baked goods, delicious dinner dishes, snacks and much more.

Linzer Cookies with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Linzer Cookies med 01 Maskmel

Linzer cookies er en østrigsk juletradition, der også er populær i Tjekkiet og Slovakiet. 01 maskmel tilføjer en dybere smag til småkagedejen samt en smuk, gylden farve!   Tag smørret ud af k...

Explore Recipe
Seeded Crispbread with Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

Sprøde Knækbrød med Maskmel

Dette lækre, rustikke knækbrød kan laves med hvilken som helst type Agrain-maskmel. Hold smagen neutral med 01, prøv 02 for en nøddeagtig aroma, eller vælg 03 for en dybere smag med chokoladenoter....

Explore Recipe
No-Knead Artisan Bread with 01 Spent Grain Flour
01 Spent Grain Flour

No-Knead Håndværksbrød med 01 Maskmel

Dette no-knead brød er utroligt nemt at lave – lad det blot hæve natten over, og bag det næste morgen for et lunt, sprødt og velsmagende brød! Opløs gæren i vandet og rør, indtil blandingen er ens...

Explore Recipe