Morgenboller med 01 maskmel
Ingredienser
Sådan gør du
- Bland vand og gær i en skål.
- Tilsæt mel, salt og honning og bland med en spiseske. Dejen skal være noget lind.
- Dæk til og lad dejen hvile i 6-8 timer i køleskabet.
- Rør kort i dejen, og form med to spiseske ca. 18 mundrette kugler på to bageplader med bagepapir.
- Bag bollerne i ca. 16 - 18 minutter, til de er gyldne og sprøde ved 220 °C (almindelig ovn).
Denne opskrift er fra "Benedictes Mad", som gav os ideen om disse hurtige og lækre morgenmadsboller - tak!
Næringsindhold
Energi, KJ 1.417Energi, kcal 339
Fedt, g 2,4
- heraf mættede fedtsyrer, g 0,4
Kulhydrat, g 61,9
- heraf sukkerarter, g 1,2
Kostfibre, g 10,4
Protein, g 11,4
Salt, g 0,4